Wiegmatras 'Iowa' ovaal met schuine zijdes

Levertijd: 2-3 Weken
  • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
Nog %1 beschikbaar
SKU
mwmcfmos08
Vanaf € 94,00

Staat uw afmeting er niet tussen? Klik hier voor uw matrasje op maat!


  • Kies zelf uw bezorgdatum
  • Voor €30,- bij u thuisbezorgd
  • Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

0513 640 401

Wiegmatras met een royale comfortabele koudschuim kern

Dit wiegmatras bestaat uit een royale koudschuim kern en is afgewerkt met een luxe dubbeldoeks gewatteerde matrashoes. Deze matrashoes is afritsbaar en wasbaar tot 40°C. De kern van dit matrasje bestaat uit een zeer hoogwaardige koudschuim en kent een goede veerkracht en lichaamsondersteuning.

Onze koudschuim wiegmatrassen hebben zeer goede vochtregulerende eigenschappen, ze zijn van nature anti-allergisch en antibacterieel én ze ventileren goed. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem of wieg.

Koudschuim voldoet aan alle wensen en eisen

Koudschuim is het meest verkochte materiaal voor een wiegmatras en voldoet aan alle hoge eisen en wensen waaraan een goed wiegmatras moet voldoen. Wij gebruiken voor onze wieg- en babymatrasjes een van de meest hoogwaardige kwaliteiten binnen koudschuim.

Staat de afmeting van uw wiegmatras er niet tussen?

De prijs voor een afwijkende maat voor het wiegmatras, is de prijs van de eerst volgende standaard maat, waaruit de afwijkende maat gemaakt kan worden. Let erop dat u de langste lengte en de breedste breedte invult. Dus niet de bodemmaat, maar de maat van het matrasje op 10 cm hoogte.

Bijvoorbeeld :
Maat 42 cm breed en 93 cm lang wordt de prijs van 45 cm breed en 95 cm lang = €104,00
Ander voorbeeld :
Maat 38 cm breed en 127 cm lang wordt de prijs van 60 cm breed en 130 cm lang = €124,00

Mal voor een ovaal wiegmatrasje met schuine zijdes

Voor de productie van uw ovale wiegmatras met schuine zijdes kunnen wij uw oude matrasje gebruiken, deze kunt u naar ons toesturen of bij onze fabrieks-showroom in Heerenveen langs brengen. Maar u kunt ook een mal maken door de bodemmaat van het oude matras over te trekken, of de bodemvorm van het wiegje gebruiken. U kunt hiervoor kranten papier, kaft of behang papier gebruiken en deze vorm vervolgens uitknippen. Op deze mal schrijft u de extra lengte en extra breedte die erbij komt als het matrasje 10 cm dik is. Vergeet uw naam en adresgegevens ook niet te noteren. Deze uitgeknipte mal kunt u per post naar ons toezenden. Het postadres vindt u onderaan deze pagina.

Moet ik ook rekening houden met de ruimte voor beddengoed?

Nee. Wij hebben de strakke maten nodig, u dient geen rekening te houden met beddengoed en lakens etc. Doordat wij de kern van het matrasje op 1 cm kleiner snijden en hier een flexibele matrashoes omheen komt, zal er altijd ruimte overblijven om het bedje op te maken. De hoes is flexibel en het matras zal dan altijd passen.

De mal voor een ovaal wiegmatras kunt u sturen naar:

Matras Factory
Postbus 100
8440 AC Heerenveen

Specificaties
Levertijd2-3 Weken
LigcomfortMedium
MateriaalCellFlex® Koudschuim HR40 medium
Totale matrashoogteCirca 10 cm
Dikte kern8 cm
MatrashoesStandaard Dubbeldoeks matrashoes, afritsbaar en wasbaar tot 40 °C
Garantie5 jaar
VerzendserviceVoor €30,- bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 2-3 weken. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 2 à 3 weken.

Waarom 2 à 3 weken?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf (muv M line) in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-

België:

  • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
  • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

8

Super matras

Dennis uit Dordrecht

10

Naar volle tevredenheid

Sieuwke Osinga uit Hallum

10

Fantastisch dekmatras voor in de caravan!

Christa uit Wapenveld

10

Heel mooi matras, super snel op maat gemaakt!

Sanne uit Utrecht


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen