Pantera® Koudschuim toppers

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koudschuim topper kopen

Als uw huidige matras niet meer zo lekker ligt als vroeger hoeft u niet direct een nieuw matras aan te schaffen. Vaak kunt u de levensduur van uw matras nog een paar jaar verlengen door een koudschuim topdekmatras te kopen. Op deze manier kunt u uw huidige slaapsysteem op een goedkope manier voorzien van een upgrade. De aanschaf van een koudschuim topper zorgt uiteraard ook voor een verbeterd comfort.

Hygiëne

Koopt u een koudschuim topper uit hygiënische overwegingen? Zorg er in principe voor dat u iedere tien jaar uw matras vervangt, maar als tussenoplossing is een koudschuim topper prima geschikt om uw matras schoner en nieuwer te doen aanvoelen. Bijkomend voordeel van een dekmatras is ook nog eens dat deze gemakkelijk te keren en te luchten is.

Wat is een koudschuim topper?

De term koudschuim is ontsprongen aan de manier waarop het wordt gemaakt. Koudschuim is een type comfortschuim dat met onverwarmde vormmallen wordt gemaakt. De juiste, technische term voor koudschuim is eigenlijk ‘High Resilience Foam’, wat ‘schuim met hoge veerkracht’ betekent.

Door de zeer onregelmatige celstructuur van koudschuim zit er veel open ruimte tussen de cellen van een koudschuim topper. Dit zorgt voor voldoende ruimte waartussen lucht en vocht gemakkelijk naar buiten kunnen. Hierdoor is een koudschuim topper een zeer hygiënisch product. Een koudschuim topper is tevens zeer veerkrachtig. Dit houdt in dat het materiaal voldoende weerstand weet te bieden tegen het gewicht van een gebruiker. Door de hoge veerkrachtigheid zal er niet snel kuilvorming optreden. Dit komt de levensduur van een koudschuim topmatras ten goede. De veerkracht van koudschuim wordt aangeduid met de letters ‘HR’, dit betekent High Resilience.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!