Talalay® Latex hoofdkussen 'Super Comfort' 100% natuurlijk

Levertijd: Let op: Dit product is alleen in onze showroom te bestellen

 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
hktalsis
€ 89,00
 • Alleen in de showroom te bestellen

Heeft u vragen? Wij weten alles van matrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

0513 640 401

Talalay® Latex kussen 'Super Comfort' 100% natuurlijk

ALLEEN IN DE SHOWROOM TE BESTELLEN LET OP: Dit product is alleen per mail of in onze showroom te bestellen!

Warm in de winter, koel in de zomer

Een Talalay® Latex hoofdkussen 'Super Comfort' 100% natuurlijk is een zeer veerkrachtig, comfortabel en toch zacht kussen. Een Talalay® hoofdkussen zal niet platter worden of inzakken en hoeft u ook nooit op te schudden. Doordat dit hoofdkussen een open celstructuur heeft én is voorzien van pin-gaten, wordt de vochthuishouding en de luchtcirculatie geoptimaliseerd. Het hoofdkussen is in het midden 14 cm hoog.

100% zuivere latex

Deze kwaliteit is in tegenstelling tot andere natuur latex, ook ECHT uit 100% zuivere latex geproduceerd is. De Talalay® productie methode biedt als enige deze GARANTIE, 0% synthetisch latex en 0% vulstoffen.

Talalay® maakt het verschil

Een ecologisch vriendelijk en natuurlijk product, dat door zijn unieke productieproces anti-allergisch, antibacterieel en ook nog eens huisstofmijtvrij is. Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring dat een Talalay® latex hoofdkussen 'Super Comfort' 100% natuurlijk zoveel verschil kan maken in slaapcomfort.

Dit hoofdkussen is een ware topper!

Belangrijkste specificaties

 • Ligcomfort: Medium-soepel
 • 100% natuurlijk hoofdkussen
 • Voor rug- en zijslapers
 • Maat: 66 cm x 46 cm
 • Hoogte: 14 cm, gemeten in het midden

Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk

GOTS is hét internationale keurmerk voor biologisch textiel. De kussenhoes van het 100% natuurlijk Talalay® latex hoofdkussen is voorzien van het Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk.

Garanties van GOTS keurmerk

GOTS keurmerk kussenhoes 100% natuurlijk Talalay latex hoofdkussen

Het GOTS keurmerk garandeert milieuvriendelijke textielproductie. GOTS gecertificeerd textiel zijn verplicht om een duurzaamheidsplan te ontwikkelen. Binnen dit duurzaamheidsplan staan waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer centraal. Daarnaast zijn criteria voor de maximale emissienormen voor water bij de productie van GOTS textiel.

Tevens zijn er criteria vastgesteld voor krimpbestendigheid bij het wassen en drogen van een GOTS textiel. Er gelden ook strenge normen voor de kleurvastheid van GOTS textiel bij transpiratie, wassen, nat en droog wrijven en blootstelling aan licht. Deze normen en criteria zijn gebaseerd op de regels van het International Standards Organisation (ISO).

Daarnaast garandeert het GOTS keurmerk dat er géén schadelijke stoffen worden gebruikt tijdens de productie.

Tenslotte waarborgt GOTS sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden binnen de textielverwerking. De sociale criteria voor textielverwerking omvatten onder andere de volgende speerpunten:

 • Verbod op dwangarbeid
 • Veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden
 • Verbod op kinderarbeid, fysieke mishandeling, discriminatie en andere vormen van intimidatie
 • Vakbondsvrijheid
 • Recht op collectief overleg
 • Lonen en werkuren voldoen aan de nationale wettelijke vereisten

GOTS keurmerk heeft 2 varianten

Er zijn 2 varianten van het GOTS keurmerk:

 1. GOTS-label (+95%) biologische textielvezels : Textiel met dit label bestaat voor meer dan 95% uit biologisch textielvezel.
 2. GOTS-label x% biologische textielvezel: Het textiel met dit label bestaat voor minimaal 70% uit biologisch textiel. Dit label wordt toegekend aan GOTS textiel dat tussen de 70% à 95% bestaat uit biologisch textiel. Op dit type label wordt het percentage biologisch textiel weergegeven.

Wanneer er geen percentage wordt gegeven op het GOTS label, is het textiel GOTS +95% gecertificeerd. Onder het GOTS keurmerk staat bij een +95% GOTS-textiel “Organic”.

Informatieve video

Specificaties
Hoofdkussen ligcomfortMedium
Hoofdkussen soortTalalay® latex natuurlijk
Hoofdkussen vullingTalalay® latex 100% natuurlijk
Hoofdkussen adviesRug- en zijslapers
Hoofdkussen anti allergischJa
Garantie5 jaar
Levertijd2-3 Weken
VerzendserviceVoor €15,- bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd voor matrassen ligt rond de 2-3 weken. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, maar is de grootste vertragende factor het transport naar uw huis toe. Normale matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Topdekmatrassen, kindermatrassen en beddengoed worden over het algemeen met de pakketdienst verzonden. Bij deze artikelen ligt de levertijd rond de 2 à 3 weken.

Waarom 2 à 3 weken?

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf (muv M line) in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen. Wij hanteren geen voorraad, maar maken ieder matras pas zodra u uw bestelling plaatst.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €30,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €15,-

België:

 • Matrassen, boxsprings en bedbodems: €60,-
 • Topdekmatrassen, kindermatrassen en babymatrassen: €30,-

Alle matrassen, boxsprings en bedbodems worden met meubeltransport vervoerd. Bezorging is in principe tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Wilt u dat we uw bestelling bijvoorbeeld tot in de slaapkamer bezorgen, of een boxspring of bed monteren, dan kan dit tegen een meerprijs. Wij rekenen deze meerprijs omdat er dan niet één, maar twéé bezorgers langs moeten komen.

Topdekmatrassen, baby- en kindermatrassen beddengoed en hoofdkussens kunnen we per pakketdienst naar u versturen.

Wat vinden klanten van ons

10

Naar volle tevredenheid

Sieuwke Osinga uit Hallum

10

Fantastisch dekmatras voor in de caravan!

Christa uit Wapenveld

10

Heel mooi matras, super snel op maat gemaakt!

Sanne uit Utrecht

10

Snel en netjes

Merel uit Amsterdam


Bekijk alle reviews

Meest verkochte matrassen