Over Matras Factory

De naam Matras Factory geeft het al weer, wij zijn een matrassenfabriek. We maken en verkopen onze zelfgemaakte matrassen. Met meer dan 20 jaar ervaringen leveren we steeds hoge kwaliteit. Vanuit onze locatie in Heerenveen, een fabriek met showroom. We zitten hier al 15 jaar momenteel.

Onze visie?

We luisteren naar de klant
Nachtrust is zeer belangrijk en een primaire levensbehoefte. Een goede matras is hier dus bij nodig. De wensen van de klant staan centraal in het verhaal, op basis daarvan maken wij de geschikte matras. Naast de standaard maten maken we ook matrassen op maat.

Advies 
Nog een belangrijk punt is het juiste advies geven. Klanten hebben nood aan deskundig advies, zodat zij de juiste keuze maken. Spreek met een van onze professionele verkopers en u zal snel verder kunnen. Zowel in de showrooms als op onze webshop ligt de nadruk meer op advies dan op verkoop.

De productie

Al onze matrassen worden gemaakt met Nederlands en Belgisch gecertificeerde grondstoffen. Het productieproces is nog ambachtelijk. Hoe gaat dat in zijn werk?

De snijtafel
De snijtafel De schuimblokken worden op maat gemaakt op de snijtafel. Met behulp van mallen (vormen) gaan we aan de slag.


De lijmtafel
Eens het materiaal op maat is, dan bouwen we de matras aan de lijmtafel. Deze video geeft dit proces zeer mooi weer.


Het atelier
De volgende fase gaat over het maken van de matrashoes. Ook deze worden op maat gemaakt in onze fabriek.


Inpakken en bezorgen
Als de matrashoes en matras klaar zijn, dan worden deze ingepakt en vertrekken ze naar de klant.


WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite