Pocketvering matrassen

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pocketvering matrassen kopen

Kies voor een pocketvering matras, als u goede ondersteuning wil!

Al onze pocketvering matrassen en binnenveringsmatrassen beschikken over een kern die bestaat uit metalen veren. Er worden 'biconische' veren in een binnenveringsmatras gebruikt. In het midden zijn deze iets smaller dan aan de boven- en onderkant.

Een pocketvering matras heeft dan weer veel meer veren, in tegenstelling tot een binnenveringsmatras. Deze veren zijn kleiner en hebben een andere vorm. Het belangrijkste kenmerk is dat ze een betere weerstand bieden als de belasting groter is. Hierdoor is de pocketvering ideaal om in matrassen te gebruiken. De veren kunnen voor ieder gewicht de juiste steun bieden. Door de soepelheid zijn ze goed voor een lichtgewicht en ze geven ook nog voldoende weerstand bij zwaardere personen.

Het verschil tussen een pocketvering matras en een binnenveringsmatras?

U kan het verschil tussen een pocketvering matras en binnenveringsmatras vinden in de veren. Een pocketvering heeft alle veren individueel verpakt in een textiel hoesje. Hierdoor is er weinig kans op piepen of krakende geluiden. Maar ondanks dat voordeel zijn er toch meer voordelen aan een pocketveer: Waar de biconische veren in een binnenveringsmatras slechts door een enkele spiraalveer aan elkaar gekoppeld zijn, daar zitten de veren in een pocketvering matras elk apart aan de ernaast gelegen veren gekoppeld! Het grote voordeel hiervan is dat een pocketvering matras daardoor een comfortabeler ondersteuning biedt.

Heerlijk liggen met optimale ventilatie

De boven en onderzijde van de matraskernen hebben slijtvaste drukverdelers en de randen worden afgewerkt met duurzame polyether balken. Er zijn verschillende soorten schuim of latex die voor de afdekking en het comfort zorgen. Naar ventilatie toe zijn pocketvering matrassen de ware top. De veren laten toe dat lucht vrij door de matras kan gaan en dat speelt natuurlijk mee op vlak van comfort en hygiëne.

De standaard pocketvering matras

Een standaard pocketvering matras heeft zo een 360 veren, allemaal van dezelfde soort. Maar een ultieme pocketvering matras heeft er wel 1000 met allemaal verschillende sterktes. Op die manier kunnen plekken waar meer weerstand nodig is ook beter tot werking komen. Zo krijgt u comfortzones op plaatsen waar de druk hoger is, zoals bij de heupen en schouders.

Kijk hierboven om een oplijsting te zien van al onze pocketvering matrassen en alle eigenschappen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!