Nasa traagschuim matrassen

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

NASA traagschuim matrassen veroveren België!

NASA (Amerikaanse ruimtevaartorganisatie) heeft een visco elastisch traagschuim ontwikkeld die de Belgen maar al te graag in de slaapkamer willen. Deze matras heeft heel wat voordelen. De materialen die gebruikt worden, daar is over nagedacht.

Van nature uit is het NASA traagschuim al vrij stevig, maar door uw lichaamsgewicht en warmte kan dit zachter worden. Het schuim kan dan vloeibaar aanvoelen, terwijl het uw gewicht gelijk zal spreiden zonder enige drukpunten. Zo is uw lichaam volledig ontspannen en heb je de garantie dat u ongestoord kan slapen.

Een NASA traagschuim matras geeft een ideale ondersteuning en volgt de vormen van uw lichaam.

Klachten aan rug of gewrichten?

Daar de matras stevig aanvoelt, maar zacht is als u in bed ligt, kan het zijn dat de matras voor lange perioden intensief gebruikt zal worden. De kans op doorliggen is echter kleiner dan bij andere soorten matrassen.

Deze eigenschappen maken de NASA traagschuim matras uiterst geschikt voor mensen die klachten hebben aan de rug of problemen met gewrichten. Vooral uw onderrug zal u dankbaar zijn.

Deze matras is in het algemeen goed voor iedereen die zijn of haar lichaam goed wenst te onderhouden. Spieren en gewrichten kunnen tijdens het slapen goed rusten.

Toch enkele nadelen aan traagschuim matrassen

We vermelden ook enkele nadelen aan een traagschuim matras: Slaapt u in een onverwarmde slaapkamer, dan zou het best kunnen dat tijdens koude winternachten de matras koel en stijf zal aanvoelen. Het kan dan enige tijd duren eer de matras uw lichaamswarmte opneemt en zo weer soepel zal worden.

En het is net andersom tijdens de zomer. De matras kan dan zo soepel worden zodat u er wat dieper in zakt. Een NASA traagschuim matras is wel ideaal in een slaapkamer met een gematigde temperatuur.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite