M Line matrassen

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

M Line matrassen

De M line matrassen hebben als doel u een zo optimaal mogelijk slaapcomfort te geven. De nieuwe M Line SlowMotion HYBRID matrassen zijn een nieuw hoofdstuk in uw boek over slapen. Deze matrassen beschikken over ongekende drukverlagende eigenschappen die u een diepe slaap bezorgen. Het zijn dan ook topsporters die deze M line matrassen promoten. Het lichaam van een topsporter heeft nood aan goede slaap en dat kan met deze matras.

M Line SlowMotion HYBRID matrassen

Deze matrassen uit de M Line serie zijn gemaakt van een innovatief visco – elastisch traagschuim met infused Slow Motion Gel. Dit schuimt vormt zich perfect rond de contouren van een lichaam en geeft ondersteuning waar nodig. Elke matras is opgebouwd uit verschillende lagen en elke laag heeft unieke eigenschappen. Zodat alles resulteert in een superieure ondersteuning. Eens u in het bed ligt ervaart u het comfort en gaat u een deugddoende nachtrust tegemoet.

Als basis hebben de matrassen van de M Line Slowmotion HYBRID serie ofwel een hoogwaardig HR schuim, of een basis van pocketveren. Die basis is dan weer voorzien van enkele ingebouwde comfortzones. Deze moeten zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. Uit bed stappen of draaien in bed, zal minder inspanning vergen dan een gewone matras. Hiervoor zorgen de gepatenteerde schokdempers die ingebouwd zitten in de matrastypen 4, 5, 6 en 7 ingebouwd.

De matrastypen van SlowMotion 4 en 5 zijn ook nog voorzien van een Flexnet supportsysteem. Een flexibel vezelnet gecombineerd met een visco elastisch M line materiaal zorgt ervoor dat de heupen bij het liggen als zitten een extra ondersteuning krijgen.

iSM-Gel van M Line

Het infused Slowmotion Gel werd bedacht door M line. Dit materiaal zit ook in het visco elastische schuim, verkrijgbaar bij de matrassenfabrikant. Het zorgt ervoor dat de bovenlaag goed ventileert en u een comfortabel gevoel geeft. Het iSM gel is gelijkmatig verdeeld over de matras en dit zorgt voor een goede ventilatie. Zo kan het opencellige schuim zijn werk doen. Zoals het afvoeren van vocht dat uw lichaam verlaat tijdens het slapen.

Vocht en warmte worden met behulp van het iSM gel langs de onbelaste stukken van het schuim afgevoerd. Zo hebt u steeds een proper gevoel als u in bed ligt. Het ganse jaar door blijft de temperatuur dezelfde en hebt u een stabiele ondersteuning in bed.

M Line matrassen zijn drukverlagend & drukverdelend

SlowMotion HYBRID serie matrassen hebben kenmerken met twee belangrijke eigenschappen: drukverdelend en drukverlagend.

Drukverlagend

Het materiaal werkt drukverlagend, dit zorgt ervoor dat u tijdens de slaap minder druk krijgt op lichaamsdelen die uitsteken. Vooral bij de schouders en heupen is dit het geval. Bij deze lichaamsdelen hebt u direct contact met de matras. Deze geven het meeste druk wat voor veel tegendruk kan zorgen bij een gewone matras. De drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat het gewicht beter verdeeld is wat de doorbloeding van het lichaam ten goede komt.

Drukverdelend

De matrassen hebben ook nog een drukverdelende werking, hierdoor zal uw lichaamsgewicht optimaal verspreid worden. Zie het als een zwevend lichaam, net omdat uw lichaam op alle plekken een degelijke ondersteuning zal hebben. Doordat u ‘zweeft’ kan uw lichaam ontspannen waardoor spieren en zenuwen minder belasting krijgen. Dat zorgt dan weer voor een diepere slaap, minder draaien en een frisser gevoel bij het opstaan.

M Line en topsport

Topsporters zijn al lang op zoek naar nieuwe manieren die bijdragen tot verbeteringen van hun prestaties. Zo zijn de klapschaats, aerodynamische pakken en allerlei vormen van diëten de revue gepasseerd. Maar een nog vaak vergeten onderdeel van het verbeteren van prestaties is de slaap. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, maar voor een atleet is dit nog belangrijker. Zij vragen veel energie van hun lichaam en dus hebben ze voldoende rust nodig.

Als we slapen dan duurt dat gemiddeld acht uren, en in die tijd herstellen spieren zich en herinneringen worden opgeslagen in het langetermijngeheugen. Het is dan zeer belangrijk voor topsporters dat de nachtrust zo goed mogelijk verloopt. Veel Nederlandse topsporters hebben de M Line in bezit en een onderdeel gemaakt van hun trainingsregime.

Anouk Hoogendijk, voetbalinternational, kan beamen dat de SlowMotion Hybrid serie een top product is als het op slaapcomfort aankomt: “Ik ben een streber. Als ik iets doe, wil ik het goed doen en alles eruit halen. Ik houd altijd rekening met voetbal; met voeding, rust en mijn sociale leven. Het is super om dit jaar naar het WK te gaan. Tijdens het WK moet alles op zijn plek vallen. Je hebt er jarenlang naar toe gewerkt en dat moet je in een hele korte tijd kunnen laten zien. Op zo’n moment moet alles perfect zijn; je moet zorgen dat je hoofd leeg is, maar ook vooral je lichaam uitgerust. Daarom is M Line voor mij dé ideale trainingspartner.”

Professioneel veldrijdster Sophie De Boer reageert ook op de M Line matras: “Om beter te kunnen worden moet je een bepaalde trainingsarbeid leveren. Maar hoe hoger deze is, dus hoe dichter je bij de top komt, des te meer zul je moeten rusten. Daarom is rust minstens net zo belangrijk. M Line biedt mij dat extra stukje comfort en dat biedt mij als sporter de mogelijkheid om nog meer kwaliteit uit mijn rust te halen.”

Verschillende M Line SlowMotion HYBRID typen

We hebben zes verschillende matrassen in de M line serie:

M Line Slow Motion 3 en 4

beide M Line SlowMotion 3 en M Line SlowMotion 4 beschikken over een basis van opencellig en zeer stevig HR schuim. De toplaag bestaat uit visco elastische schuim van M Line die beschikt over de unieke Ism-Gel. Deze twee samen zorgen voor een perfecte vorming volgens uw lichaamsbouw. De SlowMotion 3 bevat een optimale drukverdeling met een gegolfd oppervlak terwijl de SlowMotion 4 hier nog een extra ondersteuning heeft voor de heupen. Deze twee matrassen hebben een hoogte van 22 centimeter.

M Line Slow Motion HYBRID 5 en 6

Deze nieuwe serie van M line is de eerste Hybride combinatie, te beginnen bij de M Line SlowMotion 5 en de M Line SlowMotion 6. Deze matrassen hebben een extra laag die ervoor zorgt dat u een verbeterde beweging heeft in bed. U kan dus makkelijker draaien als u in bed ligt. De toplaag bestaat uit een reguliere laag met visco-elastisch schuim gecombineerd met de unieke iSM gel van type 3 en 4. En daaronder nog eens een stevige visco-elastische laag.

Al deze toplagen samen zorgen ervoor dat er een perfecte vorming is van uw lichaam, als u in bed ligt. De basis van deze beide matrassen is gemaakt uit een stevige kern van pocketveren, in zeven comfortzones onderverdeeld. De SlowMotion 5 heeft al een superieure drukverdeling, maar de SlowMotion 6 heeft hier bovenop nog eens een extra ondersteuning voor de heupen. De hoogte van deze matrassen is 26 centimeter.

Slow Motion HYBRID Premium 7 en 8

De M Line SlowMotion 7 en M Line SlowMotion 8 bevatten de allernieuwste technieken en combineren deze moeiteloos. Als toplaag heeft u een visco-elastisch materiaal wat er voor zorgt dat u een optimale ondersteuning krijgt. De schuimballen in de Dynamic Support laag zorgen er ook voor dat u comfortabel kan draaien in bed. Als tussenlaag is er nog een opencellige Airrelease voorzien, om een goede vochtafvoer te verkrijgen.

De combinatie van dit alles, de onderlaag van zevenzone pocketveer, Dynamic Support laag en de kwaliteitsvolle Adapt cover verbeteren uw slaapcomfort aanzienlijk. De Slowmotion 6 heeft een gegolfd oppervlak die de drukverdeling voorziet. Terwijl de Slowmotion 7 hier ook nog eens een extra ondersteuning voorziet voor de heupen. Deze matrassen hebben een hoogte van 26 centimeter.

Vernieuwende technieken

In de productie van de matrassen werden er heel wat vernieuwende technieken gebruikt. We lijsten enkele zaken op hieronder per techniek.

Hygienic Climate Control

HCC technologie zorgt ervoor dat er een blijvende antibacteriële werking is. En geeft ook bescherming tegen schimmel, onaangename geuren en huisstofmijt.

FleXnet Support

Om zwaar belaste delen nog eens extra te ondersteunen is er een flexibel vezelnet voorzien. Zo krijg je een stabielere ondersteuning voor het lichaam.

Air Based

Hiermee krijg je een ideale ventilatie van de matras. De combinatie tijk en op open celstructuur van het schuim geeft een goede klimaatbeheersing.

Dynamic support

Deze eigenschap geeft een dynamische ondersteuning voor het lichaam. De wendbaarheid zal verbeteren zodat een matras van M Line in elke positie goed ligt.

Air Release

Vocht en warmte moeten weg kunnen uit een matras. Dat kan met de Air release, zodat het slaapklimaat ideaal is voor elke persoon.

M Line garantie

Standaard geeft M Line 100 retourgarantie voor alle klanten. Dat wil zeggen dat u de matras 100 dagen kan uittesten en dan kan beslissen om ze te houden of niet. Er is ook een garantie van 10 jaar op alle matrastypen.

M Line prijzen en promoties

Matras Factory geeft u de beste service en uitstekende producten voor een zeer interessante prijs. Eens de M Line actieweken aan de gang zijn, dan krijgt u 25 % korten op alle M Line Slow Motion matrassen en ook nog eens 15 % korting op de M Line YOU matras.

Er zijn ook vaak hoge kortingen op M line showroommodellen en M Line voorraden, naast de gebruikelijke promoties van M Line. Bekijk hier deze actuele M Line aanbiedingen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!