Koudschuim matrassen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een koudschuim matras kopen? Aan de beste voorwaarden, rechtstreeks van de fabrikant!

Aangezien u rechtstreeks van bij de fabrikant koopt, zijn de prijzen van koudschuim matrassen zeer interessant. Niet dat we dan altijd de goedkoopste zijn als er maatwerk voorzien moet worden. We moeten dan ook handwerk berekenen en dit in de prijs verwerken. Zo bent u zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor uw gewenste matras. We gebruiken de beste grondstoffen en koudschuim, met een uitstekende service erbovenop.

Koudschuim matrassen van de beste kwaliteit

U kan bij ons koudschuim matrassen vinden van de beste kwaliteit en aan zeer scherpe prijzen. Koudschuim matrassen zijn perfect voor het comfort, hebben een degelijke afwerking en zijn met de grootste zorg samengesteld uit het beste materiaal.

Koudschuim, duurzaam met goede vering

Ook al is de term koudschuim afgeleid van ‘cold cure moulding’, het is de andere term ‘High Resilience’ die meer van toepassing is. Deze staat voor een extra grote veerkracht en duurzaamheid. Aangezien er meer poriën voorzien zijn in dit materiaal, kan het vocht beter reguleren. In vergelijking met andere koudschuim matrassen ademt deze veel beter. Nog een voordeel van koudschuim is dat er geen kuilvorming gevormd kan worden. Zeker als u ook een ventilerende matrasdrager gebruikt. We kunnen dus besluiten dat koudschuim een verbeterde versie is van een gewone polyether schuimen matras.

Assortiment van koudschuim matrassen

We hebben drie categorieën koudschuim matrassen: soft, medium en een stevige variant. Daarnaast bieden we ook nog Pantera koudschuim matrassen aan, de topkwaliteit van de koudschuim matrassen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite