Dekmatrassen op maat

Topdekmatrassen op maat laten maken

Ook voor topdekmatrassen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ieder gewenste afmeting en vorm dekmatras op maat voor u maken.

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan,camper of slaapkamer. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel topdekmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem.


In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond of Frans model.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 200 cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een dekmatras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw dekmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm dekmatras gaat. De levertijd van 1-2 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
Selecteer uw gewenste vorm
Dekmatras rechthoekig

Dekmatras rechthoekig

Dekmatras afgeronde hoek

Dekmatras afgeronde hoek

Dekmatras Frans model

Dekmatras Frans model