Caravanmatrassen

Caravanmatrassen op maat

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel caravanmatras is voor ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel caravan matras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw caravan.


In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond, Frans model of Frans model 2-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 180cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw caravanmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
Selecteer uw gewenste vorm
Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras rechthoekig

Caravanmatras afgeronde hoeken

Caravanmatras afgeronde hoeken

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model

Caravanmatras Frans model 2-delig

Caravanmatras Frans model 2-delig

Caravan matrassen

Wij gaan graag elke uitdaging aan, zeker als het gaat over het maken van een gezonde, comfortabele caravanmatras of bootmatras.

Bij Matras Factory zorgen we dat u een hoogwaardig slaapcomfort heeft. Zowel in een boot, caravan of motorhome. We fabriceren alles in onze fabriek te Heerenveen. Dit zorgt voor volgende voordelen: een ruime keuze aan grondstoffen, snelle levering en de beste prijs – kwaliteit garantie.

U hebt een nieuwe caravan matras nodig, wij leveren die in elke vorm of afmeting. Volgens de vormen van uw bedbodem. Zo kan u dankzij Matras Factory van een deugddoende vakantie genieten op uw caravan.

Caravan matrassen op maat offerte aanvragen

Veel mensen kopen een 2dehands caravan, waardoor u slaapt op de matrassen van de vorige eigenaar. Die zijn dan vaak niet meer in de beste staat.

Ook al ziet een matras er aan de buitenkant er nog goed uit, schimmel kan binnenin optreden en dat kan voor een ongezond slaapklimaat zorgen. Condens en vocht zijn zaken die ons eigen lichaam doorgeven aan de matras als we slapen. Deze zaken stapelen zich op en zorgen dat de matras niet meer zo gezond is. Tijd voor iets nieuws dus.

boot matrassen offerte
camper matrassen offerte
caravan matrassen offerte