Campermatrassen

Campermatrassen op maat

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel campermatras voor is ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel campermatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw camper.


Uitleg voor het kiezen van uw matras


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, rond, Frans model of Frans model 2-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 180cm en de maximale lengte is 220 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw caravanmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
Selecteer uw gewenste vorm
Campermatras rechthoekig

Campermatras rechthoekig

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras afgeronde hoek

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model

Campermatras Frans model 2-delig

Campermatras Frans model 2-delig

Campermatrassen

Ook in uw motorhome een goede nachtrust

Als u op vakantie bent dan wil u kunnen uitrusten in de beste omstandigheden. Uw nachtrust laten verstoren door een te luide buur kan lastig zijn, maar nog lastiger is dat u een 2dehands motorhome heeft met al bestaande matrassen. Deze voldoen niet meer en zijn aan vervanging toe. Er kan kuilvorming aanwezig zijn, mogelijk zelfs schimmelvorming langs de binnenkant van de matras.

Offerte campermatrassen

Wij ontvangen dagelijks offerte aanvragen, u kan er ook eentje aanvragen via onze speciaal aangemaakte website www.campermatrassen.nl. Hier kan u snel en vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen de 48 uur mag u een antwoord met offerte verwachten.

camper matrassen offerte

Stel zelf uw Campermatras samen

Maak het uzelf makkelijk en voorzie uw vakantiehuis op wielen met enkele nieuwe campermatrassen. Er is heel wat keuze uit comfort schuimen en grondstoffen, die u een optimaal slaapcomfort verzekeren. Bij Matras Factory maken we al deze matrassen in Heerenveen, in onze eigen matrassenfabriek. Hou op deze manier ook uw eigen budget onder controle.

Nog een voordeel van rechtstreeks bij ons in de fabriek te bestellen is dat we elke denkbare vorm en afmeting kunnen maken. Het gaat dan niet alleen over matrassen, maar ook (zit)kussens kunnen geleverd worden. Het enige dat we van u verwachten is dat u een tekening of papieren mal aanlevert met de juiste afmetingen. Of geef uw oude matras aan ons, dan nemen we die als startpunt om afmetingen te bepalen. Na het kiezen van de grondstoffen kunnen we een offerte opmaken voor u. Bij rechte afmetingen is een eenvoudige tekening of de maten al meer dan voldoende.

Campermatras maken op ambachtelijke wijze

Het maken van alle matrassen gaat door in onze fabriek te Heerenveen. Spreek even met een slaapexpert aan wie u alle wensen kan doorgeven. Is het een eenvoudige standaard vorm, of toch iets apart, niets is te moeilijk. Zorg dat u de afmetingen kent van de gewenste matras, dan kunt u snel een offerte verwachten. Stuur gerust een email, of bel even naar 0513-640-401.