Bootmatrassen

In 3 eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte op maat


  1. Maak een keuze uit de vormen rechthoekig, bak- of stuurboord (met inkeping), trapeze vorm 2-delig (met inkeping) of trapeze vorm 3-delig.
  2. Voer uw maten in, de maximale breedte is 220 cm en de maximale lengte is 240 cm. Wilt u graag een matras met grotere maten? Neem dan even contact met ons op.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct uw persoonlijke offerte in uw mailbox met daarin diverse opties voor uw bootmatras op maat
* Vergeet niet uw mal naar ons op te sturen indien het om een afgeronde vorm matras gaat. De levertijd van 2-3 weken zal bij afgeronde vormen ingaan vanaf het moment dat wij uw mal hebben ontvangen.
  Kernmaterialen

Koudschuim HR44
CellFlex® Koudschuim HR40
Pantera® Koudschuim HR 52
  Diktes

14 cm
18 cm
  Hardheden

Medium
Firm
  Levertijd

Binnen 2 - 3 weken

* Staat uw kernmateriaal, dikte of hardheid er niet tussen? Vermeld in dit geval uw persoonlijke wensen in het opmerking veld, vervolgens ontvangt u hier zo spoedig mogelijk een reactie op.

Hoe nu verder?

Zodra u het formulier heeft verzonden ontvangt u een geautomatiseerde offerte-email met hierin verschillende materialen, diktes en hardheden. Door te klikken op de link "Bekijk op de site" in deze email kunt u meer informatie lezen over een matras of direct een bestelling doen via onze website.

Selecteer uw gewenste vorm
Bootmatras rechthoekig

Bootmatras rechthoekig

Bootmatras bak of stuurboord

Bootmatras bak of stuurboord

Bootmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootmatras bak of stuurboord met inkeping

Bootmatras trapeze vorm 2-delig

Bootmatras trapeze vorm 2-delig

Bootmatras trapeze vorm 2-delig met inkeping

Bootmatras trapeze vorm 2-delig met inkeping

Bootmatras trapeze vorm 3-delig

Bootmatras trapeze vorm 3-delig


Bootmatrassen op maat gemaakt

Op zoek naar bootmatrassen op maat? Wij maken ze! In onze eigen fabriek in Heerenveen kunnen we elke afmeting, vorm en ligcomfort voor u maken. U krijgt dan altijd Hollands handwerk, ambachtelijk en met liefde speciaal voor u op maat gemaakt.

Een goed ventilerend, gezond en comfortabel bootmatras is voor ons een uitdaging die wij graag met u aangaan!

Matras Factory maakt hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot, caravan of camper. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstoffen, snelle levertijd en garanties voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel bootmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgt Matras Factory voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw boot.

Persoonlijk matras

Om de volgende dag fris en uitgerust op te staan dient u niet alleen te letten op alcoholconsumptie, maar ook op de kwaliteit van uw matras. Wellicht beseft u het niet, of bent u er totaal niet mee bezig, maar een goed en persoonlijk matras kan het verschil maken tussen een goede nachtrust, of geradbraakt wakker worden. Het is zonde als uw nachtrust moet lijden onder een versleten matras.

Wat een goed matras is, is voor iedereen net weer even anders. De één vindt hard prettig, de ander juist wat zachter. En dan is er nog de keuze uit grondstoffen en textielen. Vaak is het comfort van een matras grotendeels afhankelijk van de eigen, persoonlijke voorkeur. Als u een boot heeft gekocht, nieuw of 2e hands, heeft u waarschijnlijk niet zelf uw matras uitgekozen.

Het produceren van de matrassen geschiedt in onze eigen fabriek in Heerenveen. Hierdoor krijgt u niet te maken met onnodige kosten van een tussenhandelaar. In overleg met een van onze slaapexperts kunt u uw precieze wensen kenbaar maken. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten schuim. Doordat we enkel gebruik maken van gecertificeerde West-Europese grondstoffen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe matras (of kussens) gezond en duurzaam zijn.

Matrassen en kussens op maat

Matras Factory is zich er terdege van bewust dat niet alle bootmatrassen voldoen aan standaard maten. Omdat de productie geschiedt in eigen fabriek kan in principe ieder denkbaar formaat en afmeting voor u gemaakt worden. Maak in dit geval een tekening van de vorm met de afmetingen erbij, of knutsel zelf een mal van papier. Te veel gedoe? Geef ons dan uw oude matras. U heeft keuze uit een breed assortiment van materialen. Als u naar de naar de fabriek belt (0513-640-401) kunt u vrijblijvend advies aanvragen over welk type matras het beste bij uw situatie past.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!