Bootmatrassen

Wij maken bootmatrassen op maat

Hebt u een bootmatras nodig? Dan bent u op de juiste plek terecht gekomen. Vanuit onze eigen werkplaats te Heerenveen maken we elke afmeting, vorm en ligcomfort die u wenst. Dat is Hollands handwerk, met de nodige liefde gemaakt en op ambachtelijke wijze.

bootmatrassen op maat

Offerte laten maken voor bootmatrassen op maat

We hebben bootmatrassen.nl speciaal opgezet om bootmatrassen te verkopen. U kan een vrijblijvende offerte laten maken via deze website. Binnen de 48 uur ontvangt u een offerte volledig naar uw wensen.

bootmatrassen offerte

Persoonlijke matras

Niet alleen het gebruik van alcohol is in het oog te houden, maar ook de kwaliteit van uw matras als u goed uitgerust uit bed wil komen. Mogelijk dat u het niet weet, maar een degelijke matras kan het verschil zijn tussen niet goed uitgeslapen en fris opstaan. Laat geen seconde slaap meer liggen door een oude en versleten matras.

Een goede matras is voor iedereen anders. De ene heeft een voorkeur bij hard, waar het bij de andere dan weer zacht moet zijn. Daarnaast is er ook nog de keuze in grondstoffen en textielen. Kortom, het comfort van een matras hangt samen met de persoonlijke voorkeur. Bij het aankopen van de nieuwe of 2dehands boot heeft u de matras ook niet zelf uitgekozen.

Wij maken onze matrassen in onze eigen fabriek te Heerenveen. Dus geen overbodige kosten met een tussenhandelaar. Tijdens een gesprek kan u onze slaapexpert uitleggen wat de precieze wensen zijn. Er is een grote keuze in heel wat soorten schuim. Aangezien we uitsluitend gebruik maken van gecertificeerde West-Europese grondstoffen hebt u steeds een nieuwe matras die zeer duurzaam is.

Matrassen en kussens op maat gemaakt

Wij weten uiteraard ook dat bootmatrassen van de standaard afmetingen kunnen afwijken. Daarom is het een voordeel dat we in onze eigen fabriek elk denkbaar formaat en afmeting kunnen maken en leveren. U kan een tekening aanleveren die ons duidelijk maakt wat de wensen zijn. Lukt dat niet? Overhandig dan een oude matras. Voor elke situatie is er een passende matras, u heeft dus een grote keuze uit heel veel materialen. Bel naar de fabriek en informeer u (0513-640-401).