Levertijd van Matras Factory

Levertijd van onze matrassen: binnen 10-15 werkdagen

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen.

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij uw matras maken. Ieder matras wordt dus per klantorder geproduceerd. Dit betekent dat u een aantal werkdagen geduld moet hebben tot uw matrassen klaar zijn. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, wij hebben namelijk alle grondstofmaterialen in huis. De grootste vertragende factor zit hem vaak in het vervoer naar uw huis toe. Matrassen zijn te groot om vervoerd te worden met een pakketdienst dus moeten deze met een meubelvervoerder bezorgd worden.

Jos Dusseldorp Transport

Wij werken daarin samen met onze betrouwbare partner Jos Dusseldorp Transport. Woensdags en vrijdags worden de bestellingen bij ons in Heerenveen opgehaald. Jos Dusseldorp neemt vervolgens binnen 24-48 uur telefonisch contact met u op, om in overleg met u, een definitieve afleverdag met u af te spreken. De levering zal hierna tussen de 3 en 5 werkdagen plaatsvinden. Nadat de leverdag met u is afgesproken, kunt u eventueel nog zelf 1 dag voor aflevering contact opnemen met de vervoerder tel: 0544-371210 (kies voor optie 1) om het dagdeel van levering te horen.

Binnen 10 tot 15 werkdagen bij u thuisbezorgd

Normaal gesproken kunnen we onze matrassen binnen 10 a 15 werkdagen bij u thuis bezorgen.

Levertijd van dekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en baby/kindermatrassen

Dekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en baby/kindermatrassen dragen wij over aan GLS en worden over het algemeen de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. U ontvangt in dit geval zodra uw bestelling de fabriek hier verlaten heeft een email met een Track & Trace code.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!