Matras Factory in Heerenveen

Showroom en fabriek

De showroom en het slaap-lab van de fabriek vindt u in Heerenveen, op het industrieterrein Heerenveen-West, dicht bij de snelweg. Het parkeren is gratis. Op deze locatie kunt u alle opties en varianten uitproberen en wordt u door onze matras-expert op een zeer deskundige wijze geadviseerd.

Bezoekadres showroom en fabriek Heerenveen

Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen

Mocht uw navigatiesysteem ons adres niet pakken, probeer dan om Businesspark Friesland-West 7 Nijehaske in te voeren. Sommige navigatiesystemen hebben de gemeentelijke herindeling nog niet doorgevoerd.

Contactgegevens
E-mail: info@matrasfactory.nl
Telefoon: 0513 - 640 401
Fax: 0513 - 615 009

Openingstijden showroom Heerenveen

De showroom in Heerenveen is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Persoonlijk advies over matrassen in showroom Heerenveen

Persoonlijke wensen van de klant
Wij vinden een goede nachtrust een primaire levensbehoefte, hier hoort natuurlijk een goed matras bij! De persoonlijke wensen van onze klant vinden wij zeer belangrijk bij het produceren van het juiste matras. Onze authentieke en specifieke productie is hier dan ook volledig op gericht. Zo maken wij naast onze standaardcollectie ook matrassen op maat.

Adviseren 
Een ander punt waar wij voor staan is het geven van het juiste advies. Wij vinden het belangrijk dat wij hoogwaardig, professioneel en vooral persoonlijk en betrouwbaar advies leveren aan onze klant. Wij streven hiernaar in onze showroom, maar ook online op onze website. De nadruk ligt bij ons meer op advies dan verkoop.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite