Corona update Matras Factory

UPDATE 27 mei 2021

Fabriek is open

Op dit moment zijn er geen belettende maatregelen die het onmogelijk maken om nog te produceren. Daarom is de fabriek open en worden bestellingen nog gewoon geproduceerd.

Showroom is open

U kunt onze showroom bezoeken om te komen proefliggen. Wil u graag advies op maat ontvangen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Wij plannen in tijdsblokken van een half uur of een uur en houden daarbij uiteraard de Corona regels in acht.

Om u tijdens uw bezoek zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u vooraf aan te geven wat u van ons verwacht. U kunt hierover contact met ons opnemen via info@matrasfactory.nl of het contactformulier.

Levering

Omdat zoals aangegeven onze fabriek open is en wij gewoon produceren kan er ook gewoon geleverd worden. Levering wordt gedaan door externe vervoerders. Zowel de pakketdienst als het transportbedrijf hanteren hierbij hun eigen voorwaarden.

Maar de bezorging loopt dus wel gewoon door. Wel kan het zijn, vooral bij de pakketdienst, dat zij niet altijd op tijd kunnen leveren vanwege de extra drukte door zowel de feestdagen als corona.

Afhalen

Vanaf heden mogen bestellingen weer afgehaald worden. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via 0513640401, via info@matrasfactory.nl of het contactformulier.

Als wij met elkaar, in redelijkheid en respect voor elkaar, handelen, zien wij geen problemen om ons werk goed te doen. En dat is het maken van een goed matras voor u.