Boot Holland 2018

28e editie Boot Holland

9 t/m 14 februari vindt de 28ste editie van Boot Holland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. De beurs wordt gezien als dé aftrap van het watersportseizoen, en wordt dan ook altijd druk bezocht door watersportliefhebbers uit alle windstreken! Er zijn in totaal zo’n 250 deelnemers verspreid over 4 beurshallen, dus u hoeft niet bang te zijn dat u na een uurtje bent uitgekeken.

Boot Holland 2018

Bootmatrassen op maat

Ook dit jaar is MatrasFactory weer van de partij en wij zijn dus aanwezig op de beurs. We promoten voornamelijk onze bootmatrassen, die zeer geschikt zijn voor de veranderende omstandigheden op een boot. Zo kunnen we al onze bootmatrassen op maat snijden, een gegeven dat erg belangrijk is, omdat de bedden in een boot vaak afwijkende maten hebben.

Wat men dikwijls vergeet is dat een goed matras de slaapbeleving naar een hoger niveau kan tillen. Het kan het verschil maken tussen een nacht slapen op een te hard en oncomfortabel matras, of genieten van uw eigen keus in materialen en de perfecte afmetingen, zodat uw matras goed aansluit in uw bed. Als u een boot koopt, nieuw of 2e hands, is deze vaak al voorzien van matrassen en kussens. Vooral als het een 2e hands boot betreft kan het aanwezige comfortschuim al enige tijd aangeslagen zijn door schimmels, of kuilen vertonen door intensief gebruik.

Matras Factory is trots opnieuw op de beurs aanwezig te zijn en hoopt u hier graag tegen te komen. Als u vragen heeft over Matras Factory, onze beursstand of meer wilt weten over ons assortiment dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Dit kan op 0513-640401, via de contact pagina of via info@matrasfactory.nl

WIJ MAKEN UW NACHTEN!