Matras Factory Nederland
Matras Factory België

Matrassen van Matras Factory | Matras kopen online

Wij maken matrassen, veilig en vertrouwd!

Matrassen kopen? Wij weten als geen ander hoe lastig de zoektocht naar een nieuw matras kan zijn. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat u de komende tien jaar nog veel plezier zult hebben van uw matras. Wij hebben daarom een matras keuze test ontwikkeld, waarmee u erg gemakkelijk erachter kunt komen wat voor matras het best bij u past.

 

 

Matrassen op maat

U weet al wat u wilt, maar u kunt het niet vinden in ons "standaard" matrassen assortiment? Ook dan zit u op deze website goed; wij zijn namenlijk een matrasfabriek en onze hoofdactiviteit is het maken van matrassen. Niet alleen de standaard matrasmaten maken we hier in onze fabriek in Heerenveen, wij kunnen ook uw  bootmatras, caravan matras, babymatras, boxspring, loungematras of wat voor matras u maar wilt persoonlijk voor u op maat maken. Dat onderscheidt ons ook van andere matrassen aanbieders; bij Matras Factory koopt u rechtstreeks bij de fabriek!

In ons "slaap-lab" naast de fabriek in Heerenveen (Holland) kunt u in alle rust de kwaliteit en het comfort van de matrassen testen en op deze manier veilig en vertrouwd een aankoop doen waar u vele jaren plezier van zult hebben. Vindt u een tripje naar Heerenveen te ver? Wellicht is Schiedam een optie voor u. In Schiedam (vlakbij Rotterdam) hebben we namelijk ook een toonzaal staan met bijna alle kwaliteiten die u ook in onze webshop vindt.

M Line matrassen met 25% korting!

Alle matrassen van M Line (Slowmotion 3 t/m 8) zijn tijdelijk verkrijgbaar met 25% korting.

M Line matrassen


Wilt u op de hoogte blijven van Matras Factory?

Hieronder vindt u onze social media profielen, zodat u altijd op de hoogte blijft van nieuws, acties en kortingen op het gebied van matrassen en slapen in zijn algemeenheid.

Matras Factory on LinkedIn Matras Factory on Facebook Follow Matras Factory on Twitter Volg Matras Factory op Google Plus

Matrassen van Matras Factory

Webshop keurmerk